Samsung Galacy SIII (3) İnceleme › Bi-Android | Download oyun program uygulama games apss

Site logo

Samsung Galacy SIII (3) İnceleme


Samsung’un 2012 model gözde Galaxy telefonu daha tanıtılmadan önce büyük bir beklenti ve heyecan dalgası yarattı. Yeni iPhone cihazlarının çıkışından önce yaratılana benzer bir ortamın varolduğunu söylesek herhalde yanlış yapmış olmayız. Geçtiğimiz yıllardaki Galaxy S cihazlarını Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmış olan cihaz bu sefer lansmanı birkaç ay geciktirdi, hem beklentiyi artırdı, hem de tanıtımla piyasaya çıkış arasındaki süreyi olabildiğince kısalttı ve aradaki bekleme süresinin uzamasının cihazı olumsuz etkilemesinin önüne geçti.
Galaxy S III daha tanıtılmadan önce hazırladığımız çeşitli yazı ve haberlerde telefonun tanıtımı gecikse bile haziranla birlikte telefonun Türkiye’de piyasaya çıkacağı yönündeki tahminimizi dile getiriyorduk. Bunda yanılmadık ve haziranla birlikte Samsung Galaxy S III de Türkiye’de piyasaya çıktı. 2012 model Samsung Galaxy telefonu daha da büyüyen ekran, daha yüksek performanslı işlemci, eklenen yeni yazılım işlevleri ve özellikleriyle Apple’ın akıllı telefonu iPhone 4S’in karşısına güçlü bir Android telefonu olarak dikiliyor. Pekiyi, Samsung Galaxy S III beklentileri karşılamakta ne kadar başarılı? Şu sıralar bir akıllı telefon satın almayı düşünenler Galaxy S III’ü tercih etmeli mi? Yazının devamında yer alan detaylı Samsung Galaxy S III incelemesinde bu soruların cevabını arayacağız.

Video: Samsung Galaxy S III İncelemesi

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Etiketler:

Yazar Hakkında - Berkay Erdinç .


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Samsung Galacy SIII (3) İnceleme için “2 yorum” bulunmaktadır.

Yorumunuz için teşekkürler . Arada sırada sitemizi ziyaret edip bize destek olabilirsiniz.