Nisan Ayının En İyi Android Oyunları › Bi-Android | Download oyun program uygulama games apss

Site logo

Nisan Ayının En İyi Android Oyunları


Sizin için Nisan ayı için en iyi android oyunlarını seçmeye karar verdik işde oyunlarımız aşağıdaki gibidir. 

Real Football 2013

unnamed (69)
Gameloft tarafından hazırlanan Real Football 2013 adlı android oyunu ile harika bir futbol keyfi alacaksınız. Oyunda takımınızın başına geçerek onun hem oyuncusu hem teknik direktörü hem de başkanı olacaksınız. Maç anında maçı yönetecek maç dışında ise takımın gelir ve giderlerini kontrol edeceksiniz. Tesislerinizi geçiştireceğiniz en gerçekçi futbol oyunu sizleri bekliyor.

unnamed (64)-tile




lines

Beach Buggy Blitz

unnamed (70)
Beach Buggy Blitz adlı android oyunda harika bir yarış keyfi alacaksınız. Oyunda birbirinden güzel ve hızlı arabalar ile istenilen yerlere istenilen süre içerisinde gelmeye çalışacaksınız. Farklı farklı yerlerde geçen bu oyunda çok eğleneceksiniz. Oyundaki başarılı grafikler de oyuna çok güzel olmuş. Hemen indirin ve oynamaya başlayın.
unnamed (72)-tile


lines

Rope Escape

unnamed (81)
Rope Escape adlı android oyununda en başta bir mancınıktan zıplayarak devamında ağaçlara, taşlara ve diğer cisimlere tutunup sallanarak devam edeceksiniz. Sizi aşağıdan kovalayan kızıl derilerin oklarından da korunmanız gerekiyor. Oyunda sizi hızlandıracak ve benzeri işinize yarayacak özellikler bulunuyor. Çok güzel bir oyun sizleri bekliyor.
123


lines

Where’s My Water?

unnamed (82)
Where’s My Water? adlı android oyununda sevimli timsahımıza su ulaştırmamız gerekiyor. Tam banyo yapacakken borulardan su gelmemesi ile çok sinirlenen timsahımızı su ulaştırmamız gerekiyor. Disney tarafından yapılan bu oyunda çok keyifli bölümler sizleri bekliyor. Önünüze çıkacak bir çok engel oyuna sizleri bağlayacak.

unnamed (86)-tile



lines

Jetpack Joyride

unnamed (87)
Jetpack Joyride adlı android oyununda karakterimiz ile çok eğlenceli maceralar bizleri bekliyor. Onun ile zıplayarak ya da farklı araçlar ile hareket ederek engellere çarpmadan ve puanları toplayarak bölümleri geçmemiz gerekiyor. Bir çok ödüle layik görülen bu oyunu hemen sizde indirebilirsiniz.
unnamed (91)-tile

buton

lines

Fruit Ninja

unnamed (92)
Fruit Ninja adlı android oyunun en iyi meyve kesme oyunudur. Oyunda karşımıza çıkan meyveleri ekrana dokunarak kesecek ve puan toplayacağız. Bunun yanında karşımıza bir çok engel çıkıyor. Bazen meyvelerin yerinde bomba ile karşılaşıyoruz. Bu bombalara dokunmamamız gerekiyor. Farklı oyun modlarında çok eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.
unnamed (92)-tile

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Etiketler:

Yazar Hakkında - Berkay Erdinç .


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Nisan Ayının En İyi Android Oyunları için “0 yorum” bulunmaktadır.

Yorumunuz için teşekkürler . Arada sırada sitemizi ziyaret edip bize destek olabilirsiniz.