En İyi Android Uygulamaları › Bi-Android | Download oyun program uygulama games apss

Site logo

En İyi Android Uygulamaları


 Sizler için buseferde en iyi android uygulamalarını topladık iyi okumalar :)

Dolphin Browser

unnamed (70)
Dolphin Browser adlı android uygulaması bir tarayıcı. Hızlı ve kolay bir tarayıcı olmasından dolayı bir çok kullanıcıyı kendine çekiyor. Birçok sayıda eklentisi bulunuyor. Bu sayede bir çok şeye kolay bir şekilde ulaşacaksınız. Çok kullanışlı bir uygulama sizleri bekliyor.
page



lines

ES File Explorer File Manager

unnamed
ES File Explorer File Manager adlı android uygulaması bir dosya yöneticisidir. Kısa süre önce güncellenen bu uygulama bir çok özelliğe daha sahip oldu. Hem kolay ve kullanışlı olan bu uygulamada tüm dosyaları görebileceksiniz. Kes, kopyala, taşı ve sil gibi işlemleri bu uygulama ile yapabileceksiniz.
unnamed (1)-tile


lines

WhatsApp Messenger

unnamed (1)
WhatsApp, neredeyse tüm android kullanıcıları tarafından bilinen bir mesajlaşma uygulamasıdır. Eğer operatörlerin yüksek fiyatlarından sıkıldıysanız bu uygulama ile arkadaşlarınızla bedava olarak mesajlaşabilirsiniz. İster mesaj yollayın ister, video, ses ve daha fazlası. Tamamen ücretsiz bir uygulama sizleri bekliyor.
unnamed (2)-tile

lines

Facebook

unnamed (8) - Kopya
Facebook’a Android işletim sistemli cihazınızdan ulaşmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Çok hızlı ve kolay bir şekilde uygulama ile Facebook’a bağlanacak, en son paylaşılanları görebileceksiniz. Fotoğrafları görüntüleyebilir, mesajlaşabilirsiniz. Ayrıca yeni paylaşmalar da yapabilirsiniz.
facebook - Kopya

lines

Aptallık Testi

unnamed (15)
Aptallık Testi adlı android uygulaması ile hem zekanızı ölçecek hem de çok eğleneceksiniz. Uygulamaya girdiğinizde size verilen soruları yanıtlamanız gerekiyor. Bu soruları yanıtlamanıza göre bir grafik ile zeka durumunuz gösterilebiliyor. Güzel bir uygulama.
unnamed (16)-tile


lines

GO Launcher EX

unnamed (29)
GO Launcher EX ile Android işletim sistemli cihazınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceksiniz. Bu uygulama ile değişik temalar ekleyecek, widgetler kullanacak ve çok farklı ve güzel bir ekran yaratacaksınız. Kendi hayal gücünüze göre düzenleyebileceğiz harika bir uygulama sizleri bekliyor.
unnamed (28)-tile

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Etiketler:

Yazar Hakkında - Berkay Erdinç .


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

En İyi Android Uygulamaları için “0 yorum” bulunmaktadır.

Yorumunuz için teşekkürler . Arada sırada sitemizi ziyaret edip bize destek olabilirsiniz.